pátek 16. března 2012

Luxusní sada kosmetiky ARTISTRY TIME DEFIANCE

Díky nejnovějším výzkumům v oblasti péče o pleť pomáhá systém ARTISTRY™ TIME DEFIANCE™ dosahovat nové úrovně péče o pleť. Výrobky této řady nabízejí řešení, která přesahují tradiční kroky proti stárnutí pleti pomocí patentovaných technologií.
Dárková sada ARTISTRY™ TIME DEFIANCE™ – emulze od Amway obsahuje:

ARTISTRY™ TIME DEFIANCE™ Denní ochranná emulze SPF 15

Pomáhá předcházet viditelným známkám stárnutí, které způsobuje sluneční záření, nepříznivé vlivy životního prostředí a změny ročních období. Doplňuje přírodní lipidy a hydratační složky obsažené v pleti a pomáhá předcházet poškození pleti ultrafialovými paprsky.

ARTISTRY™ TIME DEFIANCE™ Noční regenerační emulze

Tento efektivní noční přípravek je navržen tak, aby obnovil mladistvou mezibuněčnou komunikaci, zatímco tělo odpočívá. Pomáhá podporovat a udržovat dermální strukturu pleti, zlepšuje její pevnost a pružnost.

Artistry™ TIME DEFIANCE™ Oční krém s liftingovým účinkem

Luxusní hustý krém, který pomáhá potlačovat a odstraňovat viditelné známky stárnutí v okolí očí. Výrobek dále snižuje vysoušení pleti způsobené vnitřními i vnějšími vlivy a výskyt mimických vrásek. Obsahuje technologii Derma Buněčná Výměna, která opticky vypne pleť a upozorní na krásu vašich očí. Krém dále obsahuje složky technologií navržených jako doplněk přirozených lipidů a hydratačních složek pokožky, jako je například HLM+ komplex.

ARTISTRY™ TIME DEFIANCE™ Vitamin C + výtažek z divokého jamu

Intenzivní přípravek proti vráskám je určen pro zralou pleť a slouží k obnovení jejího mladistvého vzhledu. Ve složení je obsažen vysoce účinný dvousložkový systém, který umožňuje aktivaci složek až po smíšení. Díky této inovaci lze již při krátkodobém používání dosáhnout výjimečných výsledků.
Produkty jsou určeny pro druhy pleti. Každá sada navíc obsahuje peněženku a dárkovou kazetu.
Doporučená cena: 5 180,00 CZK