pátek 16. března 2012

Čistý domov

Zimní období vrcholí a jaro tu nebude dříve než zbavíme koberec posledních jehliček z vánočních stromků. Čerstvý vánek do domácnosti nám ale již dnes mohou dodat produkty Amway HOME.
Značka AMWAY HOME™ nabízí jedinečnou řadu vysoce účinných přípravků na praní a úklid domácnosti, s jejichž pomocí Váš domov ožije! Přípravky jsou dostatečně silné, aby si poradily i s tou nejodolnější špínou, a zároveň jsou šetrné k životnímu prostředí a k Vaší rodině. Výrobky AMWAY HOME jsou bezkonkurenční díky patentované technologii BIOQUEST FORMULA™. Její přírodní složky z kokosu, citrusů a minerálních látek zajišťují, že nemusíte mít obavy z nebezpečných výparů nebo škodlivých usazenin.

L.O.C.™ Víceúčelový čisticí prostředek

Právě s tímto produktem vše před 50 lety začalo. Úplně první výrobek Amway: L.O.C.™ Víceúčelový čisticí prostředek. Je natolik všestranný, že má v domě stovky využití. S pomocí L.O.C. Víceúčelového čisticího prostředku lze čistit všechny povrchy, které lze čistit vodou. Je natolik jemný, že umyje i ruce, avšak zároveň účinně působí na špínu a nečistoty. Čistá a svěží vůně obsahuje esenciální oleje. Nezanechává žádné škodlivé zbytky.
  • Velikost: 1 L
  • MOC: 240 Kč

L.O.C.™ Kuchyňský čisticí prostředek

L.O.C.™ Kuchyňský čisticí prostředekL.O.C.™ kuchyňský čisticí prostředek účinně a rychle proniká i tou největší mastnotou a nečistotami a zanechává vaši kuchyň hygienicky čistou. Zbavuje povrch mastnoty a odstraňuje i ty nejodolnější nečistoty. Jemná citrusová vůně obsahuje esenciální oleje a svěže vám provoní celou kuchyň.
  • Velikost: 500 ml
  • MOC: 165 Kč 1

L.O.C.™ Čisticí prostředek na sklo

L.O.C.™ Čisticí prostředek na sklo je určen pro všechny skleněné povrchy a okna, dosahuje zářivého lesku beze šmouh a jeho svěží vůně a vysoká účinnost jsou nepřekonatelné. Výborně vyčistí zrcadla, televizory a dokonce i počítačové monitory (pokud jsou vyrobeny ze skla).
  • Velikost: 500 ml
  • MOC: 125 Kč

L.O.C.™ Čisticí prostředek pro koupelny

L.O.C.™ Čisticí prostředek pro koupelny jemně a přitom účinně a zároveň snadno a bez poškrábání odstraňuje vápenné usazeniny způsobené tvrdou vodou a vodní kámen. Zanechá koupelnu hygienicky čistou a zářící – a to bez drhnutí.
  • Velikost: 500 ml
  • MOC: 165 Kč

L.O.C.™ Čisticí ubrousky

Tyto praktické ubrousky v kapesním balení v malém opětovně uzavíratelném pouzdře výborně poslouží k okamžitému použití, protože jsou předem navlhčeny roztokem L.O.C.™ Víceúčelového čisticího prostředku. Látka, z níž jsou tyto ubrousky vyrobeny, se netrhá a je pevná, proto je lze výborně použít i na velice odolné.
  • Balení: 4 x 24 ks
  • MOC: 490 Kč

L.O.C. Plus™ Čisticí prostředek na kov

L.O.C. Plus™ Čisticí prostředek na kovL.O.C. Plus™ Čisticí prostředek na kov vrací kovům původní vzhled a lesk. Přípravek s dvojím účinkem dokáže díky svému složení odstranit modré skvrny vzniklé působením tepla a začernalá místa z nelakované mědi, masivní mosazi a nerezové oceli. Přípravek není agresivní ani toxický a je velmi šetrný k rukám.
  • Velikost: 200 ml
  • MOC: 140 Kč