pátek 16. března 2012

Bratislava Maraton 2012

Společnosti Amway Česká republika, s. r. o. a Amway Slovensko, s. r. o. se staly opět partnerem akce ČSOB Bratislava Maraton, která se uskuteční ve dnech 30. března – 1. dubna 2012 v Bratislavě.
Amway se především zaměří na NUTRILITE Hobby běh (4km), který se uskuteční v sobotu 31. března 2012.
Společnosti Amway Česká republika, s. r. o. a Amway Slovensko, s. r. o. připravily pro obchodní partnery, kteří budou mít zájem se této akce aktivně zúčastnit, Startovací balíček, jeho cena je odstupňována podle časového plánu.

Startovací balíček má obj. č. SRV0079 a obsahuje

  • tričko NUTRILITE ***
  • tartovné na vybraný běh
  • příspěvek 25 CZK na UNICEF
  • připsání částky 250 CZK na množstevní slevu (možnost čerpání této částky jako  množstevní sleva na budoucí nákup výrobků Amway)
Amway maratonPřipsání částky  250 CZK na množstevní slevu bude uskutečněné do konce dubna 2012.
*** Distribuce triček NUTRILITE bude zabezpečena začátkem měsíce března 2012 prostřednictvím vedoucích VPA jednotlivých organizací.

Ceny startovacího balíčku

  1. fáze – registrace a uhrazení poplatku do 31. ledna 2012 – 575 CZK
  2. fáze – registrace a uhrazení poplatku do 15. února 2012 – 825 CZK
  3. fáze – registrace a uhrazení poplatku do 15. března 2012 – 1.125 CZK
Startovací balíček není možné objednat přes www.amway.cz
Způsoby platby při koupi Startovacího balíčku: bankovním převodem, přímým inkasem, poštovní poukázkou
Velikosti triček: S, M, L, XL, XXL
Disciplína: NUTRILITE Hobby běh, Maraton, Půlmaraton, Deset km
Je potřeba vyplnit registrační formulář a zaslat zpět v elektronické podobě na adresu: cz_obchodni@amway.cz. Žádáme vás, abyste vyplnili všechny údaje, které jsou ve formuláři a zároveň jste uvedli způsob platby za Startovací balíček.
V případě zájmu některých obchodních partnerů zúčastnit se hlavního Maratonu / Půlmaratonu se společnost Amway nebude bránit a zabezpečí registraci prostřednictvím zakoupeného Startovacího balíčku i na tento běh.
Součástí ČSOB Bratislavského Maratonu bude i EXPO partnerů akce, kterého se aktivně zúčastní i společnost Amway a představí účastníkům a návštěvníkům akce své výrobky z řad NUTRILITE. Taktéž  dostane každý účastník NUTRILITE Hobby běhu na místě v rámci registračního balíčku výrobky společnosti Amway.